Pamerkite gėles, kad jos puoštų namus

Geles KlaipėdojeUžsisakyti geles Klaipeda nėra sunku, tik reikia žinoti, kur pirkti geriausias gėles. Bet kuriuo atveju, reikia ne tik gražias gėles išsirinkti, bet ir žinoti, kaip ir kur jas pamerkti, kad tai tikrai puoštų namus, o ne kažkaip nemaloniai juos apkrautų. Kai kurie žmonės, gavę dovanų gėlių, nežino, nesupranta, kaip ir kur jas geriau pamerkti, todėl lieka tikrai daug nemalonių dalykų, kuomet gėlės būna nepamerktos tinkamai. Štai keletas patarimų, kurie padės jums užtikrinti, kad namuose gėlės visada būtų pamerktos gražiai, ir tuos namus tik puoštų.

Nuimkite nuo gėlių celofaną ir kitus priedus

Greičiausiai, jeigu tai puokstes dezutese, tai nieko daugiau daryti ir nereikės. Nei nuimti kažką, nei nieko. Padėsite tą dėžutę tam tikroje gerai parinktoje vietoje, ir jokio vargo. Tačiau gali atsitikti ir taip, kad su gėlėmis bus daugiau kažkokių problemų. Taigi, turite pagalvoti apie tai, ką daryti, kad gėlės namuose tik džiugintų ir keltų tą norimą pasitenkinimą. Pirmiausia pagalvokite apie celofaną, popierių ir raištelius. Ar tai turi būtų ant gėlių, kad namuose būtų gražu? Tai baisiausias vaizdas: į plastiką suvyniotos ir tiesiog taip pamerktos gėlės. Tai tikrai nereikalinga, todėl šiukšles nuimkite ir surūšiavę išmeskite, kur priklauso.

Pamerkite gėles tinkamoje vietoje

Taip pat pagalvokite ir apie tai, kad gėlės tikrai galėtų tiesiog būti pamerktos tinkamoje vietoje. Kur jos turėtų stovėti? Padėsite ant palangės didelę puokštę – užstos vaizdą per langą, o taip pat pradės kambaryje stigti šviesos. Kuo šviesiau, tuo visada geriau ir maloniau. Taip pat tai turi būti vieta, kur pagrindiniu akcentu ir taptų tos gėlės. O ne būtų akivaizdu, kad čia joms nėra nė kiek vietos, ir jūs tiesiog turite pakentėti, kol jos nuvys, tada atlaisvinsite vietą ir jas išmesite. Taigi, prieš statant vazą, pagalvokite, kur statyti.

Naudokite tinkamas vazas

Taip pat pagalvokite apie tai, kad turi būti visada naudojamos tinkamos vazos. Tai neturėtų būti tokia vaza, kuri yra apskritai koks nors alaus butelis su etiketėmis. Vaza išvis turi būti neutrali: pilka, balta, juoda. Kad ji nekurtų papildomų spalvų, ir kad nesuteiktų raštų, kurių neturi būti, papildomai. Tuomet tikrai bus galima tiesiog žiūrėti į pačią gėlę, o ne vazą. Laikykitės nuosaikumo, nepridėkite gėlių per daug. Derinkite gėles, vazas ir aplinką. Prižiūrėkite gėles, kad būtų gaivios, senas išmeskite, keiskite dažnai vandenį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *